barker

STEINGRIMS VEI 12

- KOMMER SNART FOR SALG -

Sentralt plassert i et barnevennlig område på Nordstrand kommer nå 3 arkitekttegnede eneboliger med en rekke flotte kvaliteter. Den ene boligen er eksisterende, mens de 2 andre oppføres på samme tomt.

Meld interesse
Artboard 9

3 arkitekttegnede
eneboliger

Størrelse:
179,6 - 202 m2 BRA

Estimert ferdigstillelse:
Q4 2018

Boligene

---


I dette uensartede området har man valgt å designe presise volumer med trekledning og saltak. Organisering og arkitektonisk uttrykk tilsvarer i stor grad valgte løsning i fm. oppførte boliger på nabotomten. Intensjonen er å uttrykke vår tids arkitektur – på tilsvarende måte som de fleste andre prosjektene i dette området tidligere har gjort opp gjennom årene. Man ønsker å ta opp i seg materialer fra eksisterende bygg på tomten, og i området for øvrig, samt tilpasse nybyggene i ft. tomt og eksisterende bolig.

De nye volumene organiseres i forhold til tomtens topografi, eksisterende bolig på tomten, veibanen og øvrig bebyggelse i området. Materialer gjenspeiler elementene i området. Nybyggene føres opp primært med trepanel. Det legges til rette for store vindusflater primært mot syd og/ eller vest.

Det legges til rette for 8x8 areal på terreng direkte tilknyttet boligene. Det legges for øvrig til rette for gode uteoppholdsarealer både på terreng og i fm. terrasser/ balkonger.


  Beliggenhet

  ---


  Eiendommen ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Ekeberg/Bekkelaget i Oslo. Her er det nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av servicetilbud.

  Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og idrettslekeplass ligger godt innen rekkevidde. Brannfjellskogen ved Ekebergsletta ligger i umiddelbar nærhet. Dette er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter, her finner du også husdyrparken og besøksgården EKT. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Her ligger også fasjonable Ekebergrestauranten, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med det nye Operahuset.

  For koselige søndagsturer anbefales Østensjøvannet, hvor det er et unikt fugleliv med over 200 forskjellige fuglearter. Fra eiendommen er det også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Ormøya og Hvervenbukta. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 (450 m) og Kiwi (700 m). Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lambertseter Senter et variert utvalg. Jacobs på Holtet, "nye" Sæter, Mortensrud, Skullerud, Manglerud og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Brattlikollen T-banestasjon som ligger ca. 200 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 6 min til Oslo S, 11 min til Aker Brygge, 12 min til Majorstuen og 34 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Karlsrud barne- og ungdomsskole, samt Lambertseter og Holtet videregående skoler. Det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder.


  Steingrims vei 12, 1185 Oslo

  Meld interesse