barker

NORDALVEIEN 4

- KOMMER SNART FOR SALG -

Rolig og tilbaketrukket på Økern vil det nå oppføres 3 arkitekttegnede eneboliger med moderne kvaliteter, garasje og flotte uteområder. Boligene er designet rundt et aktivt og sosialt familieliv.

Meld interesse
Artboard 9

3 arkitekttegnede
eneboliger

Størrelse:
185,3 - 186,6 m2 BRA

Estimert ferdigstillelse:
Q3 2019

Boligene

---


Boligene er designet som selvstendige eneboliger, og deler felles innkjørsel fra Nordalveien. Parkeringen er i henhold til gjeldende norm for området, men i tillegg er det planlagt parkering for gjester ved innkjørselen.

Uteoppholdsarealet er utformet slik at hver boenhet får hvert sitt rekreasjonsareal, i tillegg til felles arealer. Plasseringen gjør at de private arealer kan skjermes fra hverandre.

Boligene er utformet med tidsriktige arkitektoniske uttrykk, samtidig som hovedtrekk i fra naboområdet er innarbeidet i volumene. Bruken av de vedlikeholdsfritt materialer, og fargevalg gir volumene en tidsløshet. Husene ligger noe forskjøvet til hverandre, og skaper spennende mellomrom, som også forebygger mot innsyn.

Planløsningen er effektiv og gir en rasjonell bruk av boligenes interiører. Den øremerkes av fleksibilitet, og tillater flere konfigurasjoner omkring boligens hovedkjerne. Vinduene er store der det er behov, med flotte innslipp av sollys om dagen, og fine effekter utad når boligens interne lys er tent om kvelden.

I den øverste etasjen er det planlagt romslige balkonger som ligger innenfor boligens hovedtak, og gir gode, beskyttede utsikter.


  Beliggenhet

  ---


  Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde midt mellom Risløkka og Økern i Oslo. Her bor du nær skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter
  og servicetilbud.

  Området rundt Økern er i sterk vekst og det ligger store fremtidsplaner for bydelen. Blant annet skal et av Oslos største kjøpesenter bygges her, sammen med badeland, kino, boliger og kultur. Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark ligger i nærheten og består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Bjerkedalen park ligger også i gangavstand fra boligen, med fine promenader, paviljong, sandstrand og dam med bademuligheter. Andre grønne lunger i nærområdet er blant annet friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Valle Hovin og Valhall Arena er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger. Eiendommen har også nærhet til flotte turområder og idylliske badevann i Lillomarka.


  Nordalveien 4, 0580 Oslo

  Meld interesse